Viime viikon aurinkoiset säät sai suunnittelemaan kaikkea kivaa ulkohommaa viikonlopuksi. Piti pestä ja imuroida auto ja haravoida Karvisen pihaa. Ja tietty iltaisin edistää kivoja kässyjä… Herra Sää se vaan oli toista mieltä asioista…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lauantaina sade taukosi sen verran, että sain Corollan kuurattua. Yllätys yllätys – se on edelleen vihreä! Vartin (lue 2,5 tuntia) iltapäivätorkkujen jälkeen otin esiin puikot ja langat ja asetuin mukavasti katsomaan Hairia Teemalta. Kokeilussa on Schoeller&Stahlin Pantino ja malli uudesta Novitasta (alun perin Malibulle). Pantino on syönyt 60% puuvillaa ja 40% akryyliä, kierre on kaunis ja sitä suositellaan tikuttamaan puikoilla 4-5. En itse ole noiden pätkärääkättyjen ystävä, mutta ajattelin kuitenkin mallin tehdä siitä. Alun perin oli tarkoitus tehdä tuo etukappaleen keskiosan kuvio yksivärisellä  vaaleanpunaisella mut se näytti aika kauheelta… Takakappale tuli valmiiksi jo lauantaiaamuna ja töistä lähtiessäni varasin mukaan neljä kerää lankaa ja muistin vielä ohjeenkin! Loin silmukat ja tein muutaman kerroksen ja jotenkin koko tekele oli ihan eri näköistä jälkeä kuin takakappaleessa… Mulla oli väärät puikot! Siispä purkuun. Onneks oli välikäsityö mukana. Joka tapauksessa tykkään Pantinosta. Edellinen puodissani ollut puuvilla-akryyliseos sai luonnehdinnan "kauhean paksu akryyliköysi" mut tää tuntuu kivalta ja hintakin on kohdallaan.

 

1441376.jpg

 

Kas kummaa kun kaikki mun työt on jotenkin tekeleitä nykyisin. Piti "liukuvärjätä" mut kyllä tämä huivi tulee olemaan perin juurin raidallinen. Haittaa ei – mä kuitenkin tykkään noista väreistä ja jos joku vielä kutsuu sitä lepakoks niin se on kyl sit värisokea!

 

1441379.jpg

 

Yöllä heräsin neljältä kamalaan kurkkukipuun. Karviselta löytyi hyvät dropit ja aamulla olo oli siedettävä. Sade jatkui, joten lähdimme hakemaan apua Karvisen venekuumeeseen. Käytiin Lohjalla ja Virkkalassa katsomassa kahta venettä. Matkan käytin hyödyksi virkaten sitä ikuisuusverhoani ja sain ihan mukavasti kerroksia aikaan. Jokohan sitä olis yli 4 metriä… Paluumatkalla poikettiin puodissa pisulla ja hakemassa ne unohtuneet 4½:n puikot.

 

Kotiin tullessa olo oli kohtuullisen nuhainen, mutta lähdimme kuitenkin iltakävelylle lähiABC:lta maitoa hakemaan. Koska flunssaisena pitää nauttia paljon nestettä niin mukaan tarttui myös pullo lonkeroa. Siis ihan lääkkeeksiJ

 

Olen tässä viime päivinä huomannut, että meillä on Karvisen kanssa jotain yhteistä. Vähän yli vuorokauden venejuttuja kuunneltuani olen huomannut, että osaan ihan hyvin vastailla ikään kuin kuuntelisin… Pari kertaa olen hermostunut ja tokaissut et "Mun pitää ostaa maustekurkkuja"!

 

Ja me molemmat kuunnellaan Hectoria!