Huivitteluvauhti on pikkuisen hiipunut viime aikoina. Tämänkin huivin 400 silmukkaa tuli luotua peräti neljä kertaa. Kolme kertaa nukahdin sohvalle ja silmukat karkailivat sen verran, ettei pitsinalusta saanut selvää ja kerran istuin puikot poikki eikä mitään ollut enää tehtävissä. Joten varsinainen työvoitto oli tää:

 

Lanka: Kashmir Artsin maahantuoma Linas. 100% pellavaa. n.300m/kerä

Menekki 60g

Puikot Knit Pro Symphonie Wood pyöröt. Luomiskerroksella nro 3½ muuten 3mm.

Ohje: Lankakauppa Heinin Pian Pitsigootti

 Kiva kevyt kesähuivi ja lanka mukavaa neulottavaa. Tällä hetkellä Puodista löytyy nämä neljä väriä:

 

Kerän hintakin on mukava eli 5 euroa.

 Jokaisessa värissä näyttää olevan vähän eri metrimäärä. Paino eli 50 g pitää paikkansa mutta olen ihan satavarma että kerässä ei ollut 365 metriä. Sen määrän olis pitänyt riittää tuohon malliin ihan kevyesti. Eli kerissä on n. 300m.

 

Jossu75 on menestyksekkäästi huolehtinut miehensä työnsaannista neulomalla työnhakusukkia. Minäkin tein vuosi sitten yhdet, jotka toimivatkin hienosti. Nyttemmin sukat ovat puhkikuluneet joten piti tehdä toiset. Eli Työnhakusukat Hyvälle Ystävälle:

 

Lanka: Hjertegarn Bamboo Strompegarn, Puikot Knit Pro 2,5mm, menekki 74g. Toivottavasti toimivat!

 Tällä hetkellä ei ole yhtään kunnon neuletta kesken ja vähän ahdistaa. Suunnitelmia Kesäyön Hullutukseen on toki jo muutama eikä juuri nyt huvita aloitella mitään suurempaa. Lankahyllyjä katselen sillä silmällä ja joitain projekteja syntyy myös ongelmäjäteastioiden langoista jos niitä on kesäkuun alussa vielä jäljellä. Astialla kannattaa käydä aina silloin tällöin, sillä lähes joka päivä sinne ilmestyy uutta... Värjäyskärpänen on puraissut niin, että koko ajan kuljen ympäri mökkitonttia miettien mitä väriä mistäkin kasvista vois tulla. Torstaina keittelin raparperista MEHUA ja tänään niiden lehdistä noitalientä, joka ei näytä mitenkään hienolta. Vaan kukapa tietää vaikka siitä tulisi miten hieno (beessi)!

 Viikolla yllätyin iloisesti kun puotiin poikkesi taas blogiystävä kaukaa pohjoisesta. Villikissa teki mutkan matkaan reissullaan Turusta Helsinkiin. Olipa taas mukavaa tavata! Tassu sai hienon tuliaisen, jossa oli pikkuisen Sonjan tuoksua:

 

Ja kyllä se olikin ihana lahja. Kuten kuvista näkyy…hiirtä pidettiin vauhdikkaasti hyvänä:

 

Tassu ihan varmasti tunsi nettirakkaansa tuoksut:

 

Muutama vuosi sitten Tassu kuuli netistä Sonjan naukuvan ja kiersi tietokonetta kuin kissa kuumaa puuroa etsiessään tätä suloista tyttöä. Ja minä ilkimys soittelin Sonjan naukua kerta toisensa jälkeen ja nauroin pientä pöljää kissaa joka oli ihan selvästi rakastunut…

 Tänään on pakko lainata Raitalampaan blogia, koska olen tosi iloinen. Kummityttö valmistui eilen ammattiin ja veljenpoika ensi viikolla. Molemmilla on työpaikat tiedossa. Mulla ei oo asiaan osaa eikä arpaa mut olen mä niist pennuist vaan kamalan ylpeä!