Kyllä täällä käsitöitäkin tehdään, vaikka kevätaika pikkuisen hommaa hidastaakin.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viime viikolla valmistui kaksi neuletta. Ensimmäisenä vauvasysteemi Organic Cottonista. Väri on ihan yhtä luomu, kuin lanka, mutta se taitaa olla muutenkin nyt trendinä. Luonnonvalkoisen vauvalangan kaverina suosituin vauvalankaväri suunnilleen vuoden ajan on ollut beige! Vaalean sininen ja vaalean punainen on ihan out. Äidin ystävätär teki minulle marttanuken tyyliin tämän nuken, joka poseeraa kuvassa uutuusneule päällänsä. Nuken nimi on Kaino. Kaino näyttää enemmän tytöltä, mutta valitsin nimen sen mukaan, että se voi tarvittaessa poseerata sekä pojan, että tytön neuleessa… Nutun koko on 3 kk ja lankaa meni vajaat kolme kerää. Kauluksen kiinnittämisen kanssa pähkäilin tovin ennen kuin sain sen kauniisti paikoilleen. Lopputulos oli kuitenkin pähkäilyn arvoinen. Lanka oli varistä huolimatta terapeuttisen ihana neulottava! Luomuilmeen kruunaa puiset sydännapit:

 

1560121.jpg1560124.jpg

 

Loppu tulee sit myöhemmin ja loppu on nyt tässä:

 

 

1572315.jpg

Karvisen synttäripäivästä tasan kuukausi oli viime perjantaina kun tämä lahjaliivi viimein valmistui. Lankana yksi suosikeistani eli Maija. Kohtuuhintainen, ei liian paksu, voi pestä koneessa 40:ssä (Et sitten Karvis laita sitä kuivausrumpuun!). Kun viimeinenkin langanpätkä oli iltapäivällä päätelty, niin huomasin neuleessa virheen, joka kirkui toisen etukappaleen etureunassa niin näkyvällä paikalla, että puolisokeakin sen olisi huomannut. Piti kiireen vilkkaa piilottaa tekele, kun Jossu astui puodin ovesta. Jäin kiinni tai oikeastaan tunnustin virheen itse ja sitten huijauskorjasin sen niin hyvin ettei kukaan voi huomata! Sen jälkeen hihkuin taas innoissani et "Kyl mä sit olen taitava".  Siis taitava kätkemään virheitä…ei niin taitava tekemään virheetöntä työtä… Mun mottona on että jokaisessa kunnon käsityössä PITÄÄ olla yks virhe. Se tekee työstä käsityön!

 

Karvisen synttäriliivin kanssa samassa kuvassa on ihana orvokki-istutus, jonka sain Jossulta perjantaina. Kiitos! Kuten huomaat…se on edelleen hengissä. Tassullekin kelpasi kukan koristerusetti mutta etana on edelleen tallessa… Kuvaakohan etana mun käsitöiden edistymistä?