Lenkille lähdettiin kreivin aikaan. Oli ihanaa nähdä auringonsäteiden kimaltavan puhtaassa lumessa. Vain vaivoin sain pidäteltyä itseni heittäytymästä tekemään enkelinkuvia puhtaaseen lumeen! Tiedän miten kamalasti Karvinen häpeäisi. Tiedättehän sen "¨Ei kai kukaan van näe"¨ -katseen? Kotiin tullessa päätettiin, että Tassullekin pitää antaa tilaisuus nauttia lumesta. Pilvet olivat jo peittäneet taivaan, mutta ei se kissaa haitannut yhtään. Maailma oli ihana ja lumen alta löytyi vaikka mitä jänniä hajuja!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1267772.jpg 

 

Hassua ajatella, että vuosi sitten tuo meri oli jäässä ja siellä saattoi tehdä enkelinkuvia...

 

Sisälle tultiin, kun auringosta ei enää ollut tietoakaan. Hyvä niin - ikkunat on aika kauhean näköiset... Puikotkin saivat välillä kyytiä kerroksen silloin, toisen tällöin. Tassu joutui tuon tuostakin evakkoon parvekkelle, koska on niin kovin auttavainen. Häntä ei pahemmin häätö haittaa, bongailee vaan ohi kulkevia koiria ja lenkkeilijöitä. Evakkoon joutumisen syy ei ollut kukkamultien vaihto vaan banaanipuun hautajaiset. Banaanipuu sai hiljaisen hetken (rahapuu oli saanut sen jo aikaisemmin viikolla) ja pilkkulehti(?) sai ansaitsemansa isomman asumuksen. Siinä sivussa tuli hiekkalaatikkokin pestyä.

 

Viimein oli Kassi-Alman jättikassikin valmiina huovutukseen. Karvisen ilme olisi pitänyt saada ikuistettua ja - jos totta puhutaan, niin olin itsekin sitä mieltä, että taisi tulla liioiteltua kassin koon suhteen. Karvinen on viime torstaista lähtien tarjoillut auliisti kaikenmoisia teoreettisia konstruktio- ynnä lujuusideoita laukkua varten (enkä minä tietenkään ole kuunnellut) ja laukku vaan on itsekseen kehittynyt siinä tehdessä.

 

 1267775.jpg

Latasin kassin pyyhkeen kanssa koneeseen ja valitsin saman tien lämpötilaksi 60 astetta ja linkoukseen 1200 kierrosta. Yleensä huovutan 40:ssä ja linkoan 800 kierroksessa.

 

 1267781.jpg

Yllättävän toimivalta näyttää. Vielä on kassi kostea enkä uskalla sovittaa siihen läppäriä (siitä varmasti syntyisi kolmas maailmansota). Pyyhe on entinen valkoinen.

 

p.s. Karvinen kuule... Ei sun olis tarvinnut itseäsi ruveta silpomaan. Olisin mä ne salaattiainekset vähän vähemmälläkin dramatiikalla suostunut pilkkomaan!