Puikoilla vuoden alkaessa oli alku revontulihuiviin Topp Mohairista. Tein ensimmäiseni sinisävyisestä Norosta ja innoissani laitoin sen hetipaikalla ikkunaan kaiken kansan nähtäväksi. Hiljaisena hetkenä ikkunan takaa esitetyt kommentit kuuluvat sisälle melkoisen hyvin... Eräskin pikkupoika huusi äidilleen: "Kato äiti...SPIDERMAN!" ja toinen - vähän iäkkäämpi rouvashenkilö kommentoi toiselle et "Ihanku joku lepakko." Onneksi Jossu  pelasti päiväni säntäämällä yhtenä perjantaina ovesta sisään ja kysymällä et "Kuka sulle ton on tehny"? Olin pikkuisen loukkantunu yrittäessäni vakuuttaa et "Kyllä mä JOSKUS jotain ITSEKIN teen!"

1204590.jpg

Toinen on Pikku Myy kolmevuotislahjaksi kummipojalle. Lankana Gjestalin Maija ja ohje vuoden 1994 Suuri Käsityölehti nro 1. Maija on ihmeen ihmisystävällinen lanka - minäkin saan aikaiseksi suht koht tasaista jopa sileällä. Lisäks se on kestävä ja pestävä. Puikot 3-3½, Villaa 85%.

Kolmas on sitten se terapiatyö. Siis niin ihanaa lankaa että kaikki murheet ja kenkutukset unohtuu kun sen saa puikoille. Teeteen uusi silkkivilla Primavera ja malli uudesta Modasta  Alkuperäinen oli Sublimelle, mut ihan vilpittömästi olen sitä mieltä et vauvaneuleen langassa ei pitäis lukea et "käsinpesu kylmässä vedessä". Vaiks en mitään vauvoista tiedäkään. Paitsi kissavauvoista:-)