<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

R vitosesta jäi muutamaa metriä vaille kokonainen kerä Mohair Luxia ja otin siitä matkakässyn pimeille automatkoille valovirkkuukoukulla koukutettavaksi. Salomonin solmu numero kakskytjotain tuli valmiiksi eilen.

 2024644.jpg

Mohair Lux on ehdottomasti yksi omista suosikkilangoistani. KAIKKI värit ovat toinen toistaan kauniimpia – tosin tuo pinkki on ihan best. Siitä mulla on itsellänikin pari riepua. Salomonin solmu -huiviin käytän aina kaks kerää.

 2024645.jpg

Sisäinen insinöörini on kehitellyt systeemin, jolla lanka riittää mut sitä ei jää yli. Virkattuani yhden kerän, lasken montako solmua siitä <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />180 metristä tuli. Kakkoskerän alusta leikkaan ensin hapsut (niiden metrimäärähän on helppo laskea) ja sitten virkkaan niin pitkään kun lankaa on. Tää on pistämätön systeemi – tuon huivin valmistuttua lankaa jäi 60 cm…

 

Moni blogittaja varmaan ajattelee et Salomonin Solmu – vanha juttu – kuka noita nyt enää tekee? Tosiasiassa tää työ lojuili puodin tiskillä viikolla ja tosi moni ihasteli kaunista kukkakuviota ja opetteli virkkaamaan solmuja. Multa tahtoo välillä unohtua, että kun olen itse tehnyt jotain monta vuotta, niin sama juttu voi jollekin muulle olla ihan uusi ja innostava asia! Olen tässä syksyn aikana törmännyt tähän asiaan monessakin kohdassa:

 

Ihan totta – on olemassa ihmisiä, jotka eivät ole koskaan kuulleet sukkalangasta, jossa on Aloe Veraa!

Ihan totta – helmirannekkeet on taas suosittu joululahjaidea!

Ihan totta (tää on jo uskomatonta) – eilen yksi asiakas tilasi rullakauluksisen verkkoponchon!

 

Ihan totta – vapaa lauantai on edessä ja me lähdemme huomisaamuna mökille laittamaan paikat talvikuntoon. Tuo Halloweeni tuntuu jotenkin vieraalta, joten toivottelen kaikille

 

Hyvää Pyhäinpäivää!