<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Aina sanotaan et yrittäjän pitää käydä töissä vaiks pää kainalossa. Minäpä tulin eilen kotiin pää kainalossa ottaakseni kuvat viimeisimmistä valmistuneista. Ja pää kainalossa lähdin taas aamulla töihin…

 2007165.jpg

Blogikissa teki tuttavuutta irtopään kanssa ja katsoi minuun siihen malliin et "mihin sä jätit loput tästä tädistä"?

 2007168.jpg

Olen himonnut tuon mallin toteuttamista koko syksyn – siitä asti kun ekaa kertaa näin sen Marks&Kattensin syysmallistossa. M&K:n mallistot on jo muutaman vuoden ajan olleet suoraan sieltä, joten olen luopunut heidän langoistaan lähes kokonaan ja kun viimeinkin sain tään ohjeen käsiini niin toteutin sen Teetee Alpakasta (jota myös puikot ovat huutaneet jo hyvän tovin). Menekki koko settiin oli 5 kerää. Langan neulominen oli ihanan terapeuttista. Itselläni ei tästä ole neuletta, mutta asiakkailta saatu palaute on ollut pelkästään positiivista – kevyt, juokseva, ei kutita ja kohtuuhintainen (4,95/kerä).

 

2007166.jpg2007167.jpg

 

Hattu ja huivi ovat molemmat tosi kivoja. Hattu on laakana ihan pannunmyssyn näköinen, mut päässä tosi hauska ja huivi oli perinteistä poiketen kolmion ja suorakaiteen välimuoto. Toimi!

 

 2007164.jpg

 

Tässä huivi pingotettuna taas kerran eteisen mattoon. Ilkeä äiskä toimitti Tassun iskän luo yökylään pelkästään yhden huivin vuoksi… pitäisiköhän potea huonoa omaatuntoa? Kuvassa kuitenkin pakollinen kissa eli Tassun pikkuveli Nisse, joka saa välillä aika kovaa veljellistä kohtelua…

 

Myös kämmekkäät ovat kivan näköiset. Jostain syystä mulla on tällä hetkellä sellainen neulesairaus, että kun suunnilleen <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />600 metriä lankaa on neulottu, niin mulle iskee mahdoton kyllästys. Kämmekkäitä väkersin kaks päivää. Ranneosan resorin neuloin 2½ bambusukkiksilla ja taas tulos oli möykkyä ja muhkuraa. Kuvauksen jälkeen kastelin ne läpikotaisin suihkupullolla ja möyhensin ja kääräisin yöksi pyyhkeen sisään. Konsti toimi! vesi vanhin voitehista!

 

Ai niin…olihan siihen Tassun evakkoon toinenkin syy – maanantai-iltana oli taas Kädentaitajien teemailta ja siellä teimme jouluisia helmitöitä:

 

2008837.jpg 

Ihan olen leuhkana – minä poropeukalokin sain aikaiseksi kokonaista kolme enkeliä! Tosin "opea" ja "enkelitohtoria" tarvittiin kovasti ainakin alussa, kun helmet ja metallilanka eivät suostuneet yhteistyöhön! Näitä muuten löytyy Hyvän Mielen Torilta Salossa ensimmäisenä adventtina!