Ennen KesäYön Hullutusta piti ”siivota pöytä” eli tehdä pari kässyä pois päiväjärjestyksestä.

 Malli 15, Suuri Käsityölehti 5-6/2011, Koko: 80 cm

 

Lanka: Sirdar Snuggly Kisses (55% polyamidi, 45% akryyli, 50g=165m)

Langan menekki 82 g

Puikot: Sileällä Knit Pro pyöröt nro 4, hihansuissa Knit Pro sukkapuikot nro 3,25, Resorit Knit Pro pyöröt 3,5.

 

Tulipa taas rikottua rajoja. Ja yllättäen positiivisin kokemuksin! Snuggly Kisses on kokomuovia, joten voin myöntää suhtautuneeni etukäteen nuttuun aika negatiivisesti. Lanka oli ”helppoa” neulottavaa, kevyttä ja nättiä. Kaiken lisäksi en löytänyt ohjeesta mitään moitittavaa. Erityiskiitos menee reunojen silmukkamäärien tarkkoihin spekseihin. Noi kaarevat reunat yleensä joko lörpöttää tai sit kiristää. Tää onnistui ensi kerralla. Ohjeessa oli runsaasti kokoja (kuten Sirdarin malleissa yleensäkin) – puolivuotiaasta 7-vuotiaaseen.

 

Lanka on Suuren kässylehden kuponkitarjouksella 7.7. asti. Tarjoushinta on 3,78 eur (norm. 4,45). Puodista löytyy nämä neljä väriä.

 Seuraavaan työhön meni 27 grammaa Adriafilin Cheopea (100% egyptiläinen merseroitu puuvilla, 50g=135m):

 

Juksasin vähän… nuttu painaa vähän enemmän (alle 400g). Asiakas on tehnyt osat ja minä vaan ompelin vähän saumoja ja tein pääntien ja kädenteiden resorit. Mut niin on nätti malli ja ihan sopivan kokoinen, että teksis mieleni tehdä itselle samanlainen. Valkoinen. Malli oli jossain saksalaisessa neulelehdessä. Kun en itse saa mitään aikaseks, niin pitäähän mun tuonne metrilaskuriin metrejä jollain konstilla huijata! Adriafilin langat on aina olleet positiivisia kokemuksia – niin tälläkin kerralla.

 Näiden jälkeen voin rauhassa viritellä puikot Hulluttelutöihin – puolen tunnin kuluttua on aika luoda silmukat…jos pysyn hereillä!

 Toisilla on laskiainen joskus helmikuussa mut me vietettiin laskiaista tänään:

 

Karvisen paatti laskettiin veteen!

Kun tässä on viime viikkojen aikana ollut lomaa ja vapaita lauantaipäiviä niin muistutan että perjantaina Lankakauppa on avoinna ihan normisti kymmenestä viiteen (joku epäili et mä lorvin senkin päivän). Ja ongelmajäteastioissa uusia juttuja vaikka millä mitalla.

 Hyvää KYHÄÄ kaikille!