Kerrankin oli vähän vaikeuksia valita otsikkoa. Olis ollut montakin vaihtoehtoa, mutta ehkäpä tuo ylläoleva on kuitenkin se pääasia...tän ku pitäis olla jonkun sortin käsityöblogi

Lomaviikon viimeinen päivä (=juhannusaatonaatto) meni ensin myrskyä odotellessa ja sitten seuratessa tuulen suuntia, veden korkeuden nopeita muutoksia, aallokkoa ja sadetta. Illalla alkoi jo selkiintyä, mutta aallokko oli sitä luokkaa, että kotosaaressa oli mukavaa olla kun tiesi, ettei ollut pakko lähteä veneellä minnekään.

Luonnonilmiötä seuratessa tuli vähän neulottua. Piti neuloa vaan pitsiosuus, mutta innostuin ja illan mittaan tuli valmista. Pingotus jäi kaupunkiin kun täällä saaressa ei ollut nuppineuloja.

Myrsky-Annis. Lanka SukkaPuffa, menekki 62g, puikot 4 mm Knit Pro pyöröt. Nyppyjä? Pöh. Kuka niistä tykkää?

Tää on vasta 10. valmistunut KesäYön Hullutus ja vissiin 14 huivi Hulluun Huivivuoteen...

Myrsyn jälkeen vietettiin Juhannusta perinteiseen tapaan hyvien ystävien seurassa. Ohjelmassa oli hyvää ulkona kokattua sapuskaa, idioottimaista sanailua, mökkitikkakisat kolmella tikalla (muut on hävinny), perinteinen lipunnosto ja muutama pikkuinen projekti. Välillä saunottiin. Paikalla oli "Vanhoja naisia viiksekkäitä" (sävel: Junnu Vainiolta), Miehiä ilman vapoja (ja ilman säveltä), Kummipoika ja uusi kiva kaveri, koira, jonka häntä räjähti (ja joka oli sen jälkeen paremmassa kunnossa kuin vuosiin) sekä kaksi metsäkissaa. Toinen oli meidän Tassu ja toinen vietti koko Juhannuksen metsässä. Lähdön hetkellä saatiin kaverukset sentään yhteispotrettiin:

Oli kyllä mukavaa palata taas loman jälkeen töihinkin. Ida oli pitänyt hyvää huolta putiikista ja ahkeroinut inventaarin parissa sillä välin kun minä (ihan vaan vähän huonolla omatunnolla) lomailin. Nyt on inventaari valmis ja sen seurauksena taas varmaan jo ens viikkon alussa koittaa suurimittainen halvennusmyynti...

Yks otsikkoehdotus olis ollu et "Ennen päivän laskua ei voi..." (huomaakste kuin loman jälkeen laulattaa?). Täällä saaressa ei voi blogata ennen päivän laskua. Aurinko paistaa niin ettei ruudust näy mitään. Palattiin Tassun kans parin kaupunkiyön jälkeen tänne saareen. Evakkoon. Meillä kotona tehdään parina päivänä jotain korjausjuttuja. Naama näkkärillä me luvattiin et nyt vois just ja just olla sopiva ajankohta... Ja salaa hurraten lähdettiin evakkoon mökille Minä pääsin uimaan ja Tassu hiirimetsälle. Voiks kesält enempää toivoa?