<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään mun puodissa vastaanotettiin asiakkaita tämän näköisenä:

 

 1880191.jpg

No ei ihan kaikkia mut yhdet tuli säikyteltyä varmaan pahan kerran. Tiedoksi kaikille, että vaikka olenkin kaheli niin ihan vaaraton kuitenkin!

 

Tää myssy pyörii nyt pyykkikoneessa tullakseen lierihuopahatuksi. Lankana minulle uusi - vähemmän houkuttelevalta kuulostava - Lima. Ehkäpä nimi johtuu siitä, että se on 100% perulaista villaa… Lankaa oli kiva neuloa ja värejä siinä on pilvin pimein. Sekä kirkkaita, että luonnonläheisiä.

 

Eilen BB:n aikana tuhosin viimeiset <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />15 grammaa Norosukkalangastani ja tein vielä pääpannan. Melkoisen riittoisaa lankaa kun yhdestä kerästä syntyi sukat, kämmekkäät ja panta. Kuvaa ei sattumoisin ole näyttää tähän hätään mut vaan n. 30 senttiä lankaa jäi. Sanoisin et aika tehokkaasti tuli lanka käytettyä!

 

Tällekin sukalle on syntynyt pari. Tein sen pikavauhtia itselleni tekemäni "Vain yhdet sukat kerrallaan" -määräyksen vuoksi. Ja silloin Noro jo odotteli puikolle pääsyä… Näin tämän näköisen sukan Minnap:n blogissa ja ryntäsin heti tekemään. Viittä vaille oli, etten laittanut kiukkuista kommenttia "Vaan sukista" kun mun mielestä mikään käsityö ei ole "vaan"! Myöhemmin vasta huomasin, että on oikeasti sen niminen malli ja julkaistu Ullassa… Tämä ei ole "Vaan sukka", koska en koskaan ole lukenut ko. ohjetta. (tää on The SukkaJ)

 

1853364.jpg

 

Lanka on ihan tavallista raitasukkalankaa. Ihme, että sellaistakin vielä tehdään kun nykyään kaikki langat on joitain Aloe Veraa tai bambua tai muuta ihmettä ja kummaa. Hyvä peruslanka, josta syntyi napakat kolmeysin sukat suunnilleen puolesta kerästä. Tää väri näytti kerällä hauskalta, mut nyt kutittaa tuo lila…

 

1860978.jpg

 

Tänään, kuten joka kuukauden ekana torstaina KIPpailimme Salossa Plazan kakkoskerroksen Figarossa. Paikalla oli vajaat kymmenen innokasta neulojaa. Pahaa pelkään, että mut julistetaan ei-toivotuksi kippailijaksi, koska pistän nokkani kaikkien käsitöihin ja tänäänkin komensin Minnan purkamaan ponconsa sauman monta kertaa ennen kuin se oli täydellinen… Minnalla on varmaan tästä lähtien krooninen saumatrauma vaikkei pitäis, koska nyt ne saumat on hienot! Ihan tosi – mä olen ihan vilpittömästi sitä mieltä, että moni upea neule pilataan saumoilla! Ensin hankitaan ihanat langat, sitten tehdään valtava työ ja sit viimeistelyssä hutiloidaan! Onkohan sittenkin mulla itselläni se saumatrauma?

 

Loppuun vielä kaikille Tassun fanittajille viikon kuva:

 1880192.jpg

 

Blogikuvaajan kamerassa on joku kennohämminki ja se on takuukorjattavana. Tämä mun käytössä oleva kamera toimii ihan hyvin, kun pitää ottaa kuva langasta, joka ei liiku… Blogikissan liikkeisiin se on vähän liian hidas…

 

Viikonloppuja!

 

Toivotteleepi se kaheli lankakaupan täti Salon Annankadulta

 

P.S. Nyt on meidän putiikki auki taas lauantaisinkin!