Ihan tosi – olen tämän servettipidikkeeni kanssa kuukauden myöhässä!

 1240547204_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain helmikuussa asiakkaalta tilauksen tehdä ensi jouluksi 18 tällaista ja kolme huovutettua tonttupannulappua. Lupasin tehdä prototyypin aprillipäiväksi... Varsinaisen tilauksen lupasin toimittaa heinäkuussa. Onneksi siihen on vielä aikaa. Muistelen vaan viime heinäkuussa tekemiäni tonttuja joita kommenteissa irvittiin. Loppujen lopuksi siinä kävi niin, että aikaisesta aloituksesta huolimatta niitä sai yötä myöten tikutella joulukuussa! Lankana tässä on Tove ja Funny. En punninnut kun siihen meni lankaa niin vähän, että punnitsen ne sit kaikki kerralla. Aikaa tämän väkertämiseen meni hämmästyttävät 49 min! Olenkohan mä jotenkin ennätyshidas neuloja?

 

Matkavaateiden hankinnatkin on hyvällä mallilla! Kävin eilen Salon K-Kengässä, jossa avuliaan ja ystävällisen myyjän avustuksella löytyi ne kengät, joilla uskon voivani tallustaa Prahan nähtävyyksiä katsomassa viisi päivää:

 1240547226_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muoti- ja tyyliblogien pitäminen tuntuu olevaan nyt jopa suositumpaa kuin neuleblogien. Ajattelin kantaa korteni kekoon laittamalla omaan neuleblogiini antimuoti-antityyli-kategorian. Siinä esiteltäis vaan vaatteita, joita on mukavaa käyttää ja jotka tuntuvat hyvältä ja ovat käytännöllisiä! Nää mun uudet popotkin on merkkiä antistress! Aloitin sisäänajon aamulla imuroimalla huushollin uusissa popoissani. Nedosta löytyi pari perin epäsusumaista paitaa. Toivottavasti niitä tulee käytettyä. Ainakin ne tuntuvat hyvältä, mutta saattaa olla että niitä pitää silittää ja sitähän mä en harrasta!

Ja nyt menen puikottelemaan pellavani valmiiksi!

p.s. Myös Tassu tuntuu olevan matkatunnelmissa – kun tulin kotiin niin se oli siirtänyt kuljetuslaatikkonsa eteisen nurkasta keskelle lattiaa! En ihmettele yhtään – Tassu pääsee Mummin ja Pappan mökille Attuun, jossa sille on tiedossa ahvenia!