Viime viikko alkoi iloisesti, sillä heti maanantaiaamuna postipoika toi puotiin pullean ja pehmeän kirjekuoren. Avasin jännittyneenä ja sisältä löytyi:

1284276253_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Ensimmäiset villasukat TYKS Sukkiskeräykseen ja kiva saatekortti! Lähettäjänä oli Eeva Oulusta. Kiitos sinulle Eeva! Oulussa taitaa asustella ihmisiä, joilla on Suuri SydänHymy

 

Vaikka itse olen ollut tosi saamaton viimeiset pari viikkoa, niin Sukkiskeräyksen sana tuntuu leviävän kulovalkean tavoin varsinkin Salossa. Moni on puodissa poiketessaan tarjoutunut neulomaan sukkia keräykseen ja melkein kaikki ”lahjalangatkin” ovat jo matkalla puikoille.

 

Hanna oli pikavauhtia neulonut yhdet sukat (oikealla) ja Birgitta peräti kahdet. Keskimmäisten sukkien langat lahjoitti Neuloo mopsien kanssa. Hienoa yhteistyötä, joka jatkuu...

 1284276363_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perjantaina postipoika alkoi ihmettelemään tavanomaisesta poikkeavia kannettaviaan (yleensä hän tuo pelkkiä laskuja ja mainoksia). Mieltä lämmittävän paketin oli lähettänyt koko maahan levinneiden Sytomyssykeräysten ideoija ja ”äiti” Seijasisko Oulusta! Lämpimät kiitoshalaukset!

1284276344_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Upeaa, että oman myssykampanjanne lomassa ehdit ja viitsit neuloa sukat TYKSiinkin! Seijasiskon paketissa oli sukkien lisäksi myös lankalahjoitus. Vuorelman Veto-lanka on mulle ihan uusi tuttavuus, jota olen kuullut monesti kehuttavan. Siksipä aion olla itsekäs ja neuloa siitä keräyssukat itse! Varsinkin kun ne mystisesti kadonneet yhdeksän kappaletta kolmosen sukkapuikkoja viimein löytyivät täältä mökiltä vaatekaapin perukoilta (sorry äiti – taisin syyttää sua niiden jemmaamisesta vaikka tiedän että me kähvelletään toinen toisiltamme vaan pikkulusikoitaSilmänisku).

Söpössä kissakortissa kerrotaan, että suklaa on tälle viime viikkoina kovin kiukkuiselle bloginpitäjälle stressinlievitykseen… Korkkaamatta vielä vaikka cashevit on mun suurinta herkkua! Kiitos. Nyt on huusholli taas asuttavassa kunnossa ja ensi viikolla minäkin pääsen keskittymään sukkiin. Suunnitelmissa on iltaisin sytyttää kynttilöitä, lojua soffalla, katsoa töllöä, pupeltaa tuota ihanaa suklaata ja neuloa!