Niin siinä taas keväällä kävi, että sorruin Adriafilin lankaan ja niin siinä sit taas kävi et kun puikoille sen sain niin tykästyin. Knitcol ei ole mikään uusi lanka, mutta uusi tuttavuus mulle. Pari vuotta pistin ankarasti hanttiin tämänkin langan hankintaa kun olin sitä mieltä, että raitalangat alkaa olla ihan out… Hyvä myyjä se taas sai ylipuhuttua…
 
Hain mallin ihan Adriafilin omasta mallilehdestä ja valitsin puikot sun muut ihan ohjeen mukaan. Korvakuulolta olisin valinnut tälle langalle ainakin numeroa pienemmät puikot. Mallin piti olla lyhythihainen napapaita naiselle, koko M. Miltä näyttää?


 
Päivällä yritin saada Kataa pukeutumaan tähän, mutta en onnistunut suostuttelemaan. Aprikoitiin et olisko tämä paita sopiva n. 3-5 vuotialle pikkupojalle?
 
Lanka: Adriafil Knitcol (100% superwash merinovillaa, 50g=125m). Menekki 214g, puikot 4,5mm Knit Pro pyöröt (jälleen toinen puikko kuutio ja toinen pyöreä kun sellaiset sattui olemaan vapaana). Jännä juttu, että (omasta mielestäni) liian suurilla puikoilla tehty neule näyttää kuitenkin ihan kivalta vai mitä?


 
Onneksi Ida lainasi iltapäivällä varttaan ja todettiin että kyllähän tämä neule on ihan sellainen kuin pitikin:


 
Siis tuli kaksi paitaa yhdellä neulomisella. Tätä voi käyttää M-kokoinen naisihminen ja 3-4 vee poikawink


 
Pieni määrä eri värejä on jo puodissa (neljä maanläheistä ja neljä iloisempaa), mutta lisätilaus tuli tehtyä jo eilen…