Olen tässä parisen viikkoa pohtinut että onkohan tässä aihetta juhlaan? Viime maanantaina tuli kahdeksan vuotta siitä, kun lankakaupan kauppakirjat allekirjoitettiin juhlallisesti puodin takahuoneessa. Tänään on avajaisista kahdeksan vuotta. Ainakin minulle tämä on nostalginen ja merkittävä päivä, joten pitäähän sitä juhlia! Sitä paitsi juhlii ne isommatkin – Citymarkettikin joka vuosi joten antaa mennä vaan!

 1266775765_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämä keväiset kukat ojennan kaikille ihanille asiakkailleni. Kaikille, jotka olette olleet mukana alusta asti – hyväksyneet muutokset ja olleet mukana sietämässä oppimistani (joka on vasta alussa toivottavasti) ja kaikille matkan varrella mukaan tulleille. Ja tietysti äidille ja isälle - ilman teidän kannustustanne ja tukeanne en olisi nyt tässä. Puhumattakaan blogikuvaaja Karvisesta ja blogikissa Tassusta, jotka molemmat joutuvat usein jäämään kolmansiksi töiden ja lankojen jälkeen.

 

Suurin osa kevätuutuuksista tulla putkahtelee puotiin vasta lähiviikkojen aikana, joten juhlat pidetään Lankahyllyjen Kevätsiivouksen teemalla. Pitäähän niille uutuuksille saada tilaa ja kun talvikelit vaan jatkuu ja jatkuu niin lämmintä villaa tarvitaan vielä monta viikkoa. Aamulla Blogikuvaaja Karvisella oli urakkaa, kun piti kuvata synttäritarjouslankoja. Lumipyry jatkui aina vaan, joten Karvis rakensi Tassun avustuksella olkkarin lattialle oman lanka-aurinkonsa:

 1266775720_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minä taas vähemmän järjestelmällisenä tykkäsin enemmän lankaröykkiöstä

 

”Moni kakku päältä kaunis” sanotaan. Innostuin perjantai-iltana leipomaan synttärikakkua. Mittasin jauhot kulhoon, sulatin voita ja sitten tuli paniikki et missä järjestyksessä näitä kamoja siihen kulhoon sekoitetaan, miten kuumaksi uuni ja kuinka kauan? Apua! Soitin ”ruoka-leivonta-rescue-911” eli äidille. Olivat muutaman sadan metrin päässä meiltä ja äiti tuli pelastamaan tilanteen. Tänä aamuna viimeistelin tarjottavan ja on pakko todeta et moni kakku päältä kaunis mut mun kakkuni edustaa enempi sellaista sisäistä kauneuttaSilmänisku Maanantaista keskiviikkoon on pannu kuumana.

Tervetuloa!