Kässärintamalla on ollut tosi hiljaista viime aikoina… Olen tässä pohtinut että onkohan syy siinä että kun vanhenee, niin juhlista toipuminen vie aina vaan enemmän aikaa!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tosissaan syy on Suojelusenkeli-kanavatyö, jonka heikkona hetkenä lupasin tehdä. Kanavatyö on ensimmäiseni ja tosissaan muuttanut asennettani näitäkin töitä kohtaan. Olen aina pitänyt kanavatöitä jotenkin ”helppoina” – senkun vaan ompelee langat maalauksen mukaan! Mut oikeasti siinä on hemmetin paljon työtä! Loppusuoralla ollaan, mut varmaan menee vielä viikko ennen kuin sen saa kehystykseen. Enkä varmasti hurahda tähän lajiin. Puikot ja lanka on mun juttu.

 

Kun kerran on pakko tehdä jotain niin en anna itselleni lupaa tehdä mitään hauskaa neuletta. Onhan työn alla Snuggly Tiny Tots –langasta vauvan bolero ja Mandarin Naturalista lapsen pusero ja kuntopyöräilysukat Trekking Hand Artista, mut kun sen kanavatyön pitäisi tulla joskus valmiiksi… Ja töissä päivät on menneet tärpätin ja yhden onnettoman lapasohjeen kimpussa!

 

Pitäähän elämässä kuitenkin olla jotain hauskaa ja niitä Kool Aid -litkuja oli parvekkeella vielä seitsemän purnukkaa jäljellä. Parvekkeella siks, et pelkäsin niiden homehtuvan huoneenlämmössä. Puodin ylähyllyltä löytyi beessiä Kitten Mohairia kerä, josta puuttui vain pari metriä. Olihan ihan pakko kokeilla miten Koolit tarttuu mohairiin (eikä beessi edes ole mikään väri, joten jos homma menee poskelleen niin ei pal haittaa). Tulos on mielenkiintoinen… Mut edelleen niitä värejä oli jäljellä! Niinpä me Tassun kanssa värjättiin mun vanhat harmaat (tehdastekoistet) pilkkisukat! niistä tuli HIENOT! Varmaan ahvenetkin tarttuu pilkkiin paremmin kun kalastajalla on noin hienot villasukat jalassa. Tai ainakin jaksaa narrata kaloja pidempään kun ei paleleJ

 

Kuvat tulee sit myöhemmin. Karvinen kun on Nizzassa duunimatkalla ja vei sen pikkukameran mukanaan… Jättihän se sen hienon kamalan kalliin oman kameransa tuonne vaatehuoneen hyllylle siltä varalta että tarvitsisin. Mut arvatkaas osaanko/uskallanko koskea koko aparaattiin. Vaan taitaapa Karviskin olla pikkuisen pulassa kun ei ole löytänyt neulelehtiä vielä… ja ilman tuliaisia ei ole ketään vastassa lentokentällä… joku kuva sentään pitää laittaa joten se on tietysti tämä värjäysapulaiseni. Uskon, että se ilahduttaa ainakin FifiäJ

 

1329996.jpg