…poutasäätä sanovat tulevan ja tänään oli ihan sellainen fiilis että kyllä se tästä. Oli eilisen myräkän jälkeen tosi mukavaa taas nähdä ihmisiä liikkeellä (ja liikkeessäJ ). Sain aamupäivällä puotiin mukavan vieraan! Hänellä oli mulkosilmät ja kippurahäntä ja hän tuhisi mainiosti. Ensin hän näytti vähän epävarmalta, mutta huomasi pian lankakaupan ihan ookoo mestaksi ja oli kuin kotonaan (tai varmaan kiltimpi). Hän tykkäsi rapsutuksista leuan alta ja välillä piti samanlaista ääntä kuin Karvinen kuorsatessaan. On se muuten metkaa miten mopsin päästelemät äänet on suloisia, mutta Karvisen kuorsaus aiheuttaa halun täräyttää kaulimella… Tohkeissani lainasin Fifiä malliksi, jotta sain aurinkokuvan jättiminttumaarista (kiitos mallille) enkä pöljä älynnyt ottaa kuvaa päivän piristysvieraasta…joka kuvauksen aikana päivysti äiteineen puodissa…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1414319.jpg

 

Huivi syntyi puikoilla 3½ ja lanka oli Teeteen Elegantia, jossa on 25% silkkiä ja 75% villaa ja metrejä 50g:n vyyhdissä on 500. Kävin yhtenä aamuna vaivihkaa punnitsemassa jäljelle jääneen langan K-marketin hedelmävaa´alla (olin ostavinani omenoita) ja totesin valmiin huivin painavan <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />92 g. Ihanan kevyt! Mallineule oli loppujen lopuksi pitkästyttävä, mutta lopputulos on omasta mielestäni kaunis! Varmaan yhdestäkin kerästä tulisi mukavan kokoinen. Elegantista tuli yksi suosikkilangoistani – noin pitkävetistä hommaa en olisi millään inhokkilangalla saanut valmiiksi koskaan! 

 

JOS olis tapana käydä juhannustansseissa niin tuo olisi varmasti juhannuspukeutumisen ykkösjuttu!

 

Tänään ei ollut yhtään saamaton olo...Katsoin Teho-osaston ja pari muuta ohjelmaa ja istuin sohvalla puikot kilisten pari tuntia. On toi neulominen vaan niin terapeuttista!