<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Totuus löytyy vanhoista suomalaisista sananlaskuista vai mitä mieltä olette kun lankakauppiaan omat sukat näyttää tältä:

 1956054.jpg

 

Samanlaisia mulla on kolme paria… Pariin vuoteen olen käyttänyt pelkästään villasukkia tai sit en sukkia ollenkaan. Onhan nämä uudet aloeverat ja bambut hyviä lankoja, mutta ei nekään ikuisia ole! Käytän omiin sukkiini lankoja, jotka on jääneet malli-, lahja- tai tilaussukista, joten omat sukkani ovat aina mielenkiintoisen raidalliset… Ja onhan se sitten hauskaa näyttää asiakkaille, että tuosta kerästä syntyy tämännäköistä raitaa ja tuosta tällaista ja kaikki värimallit löytyy omista sukista! Kätevää… (Lue: seli seli)

 

Nyt on ensimmäiset kolmista saaneet uuden elämän:

 1965683.jpg

Varret on vanhoista sukista. Kuiville kantapäille ja jalkaterälle hoitavaa ja kosteuttavaa aloe veraa ja jojobaa ja hikoileville varpaille kosteutta sitovaa bambua.

 

Kun ekologisuus ja funktionaaliset langat on päivän sana niin minähän olen suorastaan trendikäs kierrätysvarsieni kanssa! Aikaakin säästyi ainakin kolme tuntia kun varret oli valmiina… Selittää täti jonka kaupassa on myytävänä äkkiä laskien yli kymmentä erilaista sukkalankaa…