Lentsua lääkiten on viikko viertähtänyt varsin vähin silmukoin. Jotain pientä on kuitenkin puikoilla ollut. Äiti sai alkuperäisen pompulakeepin (koska mikään muu väri ei kelvannut eikä tuota väriä enää saa) ja aloin tekemään itselleni uutta. Puolivälissä tämä kuitenkin muuttui tilaustyöksi ja odottelen huomenna(?) tulevia uusia värejä jos saisin itselleni kivamman!

Lankaa kului 170g.

Teeteeliikkeissä huomisesta eteenpäin on tarjouksessa Sublimen Organic Merino Wool DK, josta neuloin vaippapöksyt:

Lankaa kului 72 g joten kolmesta kerästä saa mukavasti kahdet. En ole aikaisemmin tätä lankaa puikotellutkaan ja kokemus oli lentsuakin helpottava! Ihanaa neulottavaa (jopa pyöröpuikoillla...)

Muutaman illan vietin sitten toisenlaisten "käsitöiden" merkeissä:

Kinkkukakusta otin myös kuvia mutta musta on tullut niin taitava kuvaaja, että saan tärähtämään myös täysin liikkumattoman kohteen... Noita voileipäkakkuja on hauskaa väsätä - mössätään vaan aineet sekaisin ja kasataan systeemi kuten legotalo. Eikä tarvii pelätä että se kärähtää unohtuessaan uuniin! Selkää kakulle ei kuitenkaan parane kääntää tai katkaravut katovat parempiin suihin... Sain kuitenkin pelastettua muutaman ennenkuin karvainen rosvo ehti popsimaan ne. Kovin kauniita en osaa tehdä, mutta kuulemma olivat maistuneet.

Olen kaikkea muuta kuin kukkaihminen, mutta tähän aikaan kuuluu ehdottomasti keltaiset tulppaanit Aaltomaljakossa:

Kiitos Äiti ja Isä!

Tämän aurinkoisen näkymän (ja Tassun peppukarvojen) myötä toivottelen hyvää sunnuntain jatkoa!