Leevi and the Leavings laulaa Muotitietoisesta…. Frillat ei iske, mutta joulupallot kolahti ihan kybällä. Näitä täytyy tehdä lisää!

 

Ohje oli Kauneimpien Käsitöiden Joululehdessä, Punainen lanka teeteen Pallas (joka on miinus 15% tarjouksessa loppuvuoden) ja valkoinen Gjestalin Maijanjämiä. Puikot Knit Pro 2,75 mm 15 cm Symphonie Wood sukkapuikot (Knit Pron pukkoihin tuli täydennystä tänään…mm. uusia kuutiopuikkoja pieni erä). Langan menekki yhteen palloon n. 8 g.

Ohjeesta poiketen käytin sisällä naapurikaupasta Mulperista hankittavia styrox-palloja. Kun oli 6 silmukkaa puikoilla, niin päättelin kuviolangat ja tuuppasin pallon sisään ja sit neuloin pallon saumattomasti valmiiksi. Koukuttava juttu!

Meillä rienataan kissaa. Tassu ei kauheesti tykkää olla muotitietoinen vaikka kaulassa oli paljeteilla koristeltu tuubihuivi. Ensin se jähmettyi suolapatsaaksi ja sen jälkeen urakoi huivin pois kaulastaan vaikka Karvisen mielestä musta ja punainen olis sopinut NIIN hyvin yhteen… Tassu varmaan pelkäs et kohta me aletaan laulamaan ”Poika nimeltä Päiviä…”

 

Joulunalusaika alkoi eilen. Piiku poikkesi pikavisiitillä ja sain ensimmäisen joulukukkaseni:

 

Upeaa huovutustyötä! Kiitos! Nää ikikukat mulla säilyykin vuodesta toiseen. Kiitos Piiku!

Sunnuntaina Tampereen messuille…