<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pidin jäähyväisneulojaiset Loftille tämän lenkkeilysetin kanssa:

 

 1990771.jpg1990772.jpg

 

Hatun ohje Kauneimmista Käsitöistä 5/08 (pikkuisen mukaellen) ja kauluri on omasta päästä. Lankaa systeemiin meni melkein kolme kerää.

 

Pipo piti taasen tehdä kahteen kertaan, koska törmäsin jälleen kerran pyöröpuikko-ongelmaani. Vitosen pyöröillä neulottu alaosa oli epätasaista ja möykkyistä – vitosen sukkapuikoilla neulotut kavennuskerrokset ihan kauniita! Ja ne pyöröt oli vielä Addit! Onko pyöröillä neulomisessa joku ihmeellinen niksi joka ei mulle aukea? Kakkoskierroksella neuloin homman pitkillä puikoilla ja ihan hyvältä näyttää – syytä onkin, koska tälle on jo olemassa ihan oikea käyttäjä tuon lommoposkisen mallini lisäksi.

 

Tuo kauluri on osoittautunut mainoiksi lenkkikaveriksi (niinku mä muka olisin ahkerakin lenkkeilijä…). Se suojaa kaulan, mutta ei kuumota kroppaa ja pysyy paikoillaan vauhdissa paremmin kuin kaulahuivi! Ensin neulotaan resoria <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />15 cm ja loppuks virkataan verkkoa niin kauan kuin lankaa riittää… Parhaat keksinnöt on yksinkertaisia!

 

Tämän baskerin malli kolahti! Ohje oli jo alunperinkin pitkille puikoille ja pitihän tuota jauhelihan väristä Freedom Spirittiä saada kokeillaJ Lankaa meni alun toista kerää. Malli löytyi Suuri Käsityölehti 10/08:sta.

 

 

1990774.jpg

Ja koska mulla oli käsissäni melkein kokonainen kerä niin jatkoin samassa lehdessä olevalla kaulahuivilla. Tuo vinksinvonksin neule kiinnosti ja 4,5:n valopuikot kaipasivat silmukoita. Vinksinvonksinneulominen ei sit ollutkaan ihan NIIN hauskaa, kun alun perin kuvittelin, mutta nyt tekis mieli kokeilla samalla systeemillä jotain kahdella eri värillä. Jätetään hautumaan…

 

1990773.jpg

Clapotis kakkonen on melkein valmis ja puikoilla on myös ihan kivan mallinen pitsihuivi Teeteen Alpakasta. Ja muutama muu...

 

Arvatkaapa mitä tapahtui sinä päivänä kun päätin, että tästä lähtien teen vaan yhtä neuletta kerrallaan?

 

Aloitin kolme uutta!

 

Hyvää viikonloppua!

 

 1990770.jpg

t. Susu ja bloggaava Tassukissa