On ollut niin kiire lomailla, ettei ehdi edes bloggailla. Saati sitten lukea toisten blogeja. Kelit ovat olleet paljon paremmat kuin etukäteen luvattiin ja väripata on porissut aamusta iltaan. Tässä kuitenkin pientä päivitystä KesäYön Hullutustilanteeseen.

Viime keskiviikkona oli Salon Seudun kädentaitajien Vuohensaari-piknik. Sinne tarvittiin sopiva seurusteluneule. Jos jopa Sukkasatoon kelpasi sukkien teritys, niin saa luvan kelvata KYHiinkin! Ystävän viimevuotiset sukat olivat olleet mieleen – kantapäissä oli isot aukot mut varret vielä ihan käyttökelpoiset:

 

Terät = KYH 13

 

Piknikillä meitä oli neljä urhoollista, jotka uhmasimme rankkasadetta ja ukkosta. Grillituli saatiin sytytettyä kiitos Blogikuvaaja Karvisen, joka oli järkännyt mulle sytykkeet mukaan.

Keskiviikkona loin silmukat ja tein yhden kerroksen kesätoppia. Kuva on unohtunut ottaa. KYH 14

Torstaina juuri ennen nukkumaanmenoa päätin vielä hakea kivan huiviohjeen ja kun Simpicitas löytyi ja lankakin oli käsillä niin muutaman kerroksen tein. Kuva puuttuu siitäkin… KYH 15

Edit: KYH 14-15 kuvassa:

 Perjantaina sade ehti saareen vähän ennen meitä lomalaisia. Suuri osa kamoista jätettiin veneeseen odottamaan puotapäivää, mutta tärkeimmät roudattiin heti maihin:

 

Noi kassit on täynnä lankaa…

Myöhäseks meni, mutta saunan jälkeen öljylampun valossa aloitin Karviselle uusia mökkisukkia = KYH 16.

 

Lauantaiaamuna tein kesän tärkeimmän löydön eli ensimmäisen kanttarellin:

 

Tänään kävin metsässä ja löysin alkuja lisää. Voin jo melkein tuntea kesän ekan kanttarellisoosin maun kielelläni!

Lauantai-iltanakin meni myöhään. Nopeasti joku lanka esiin ja koukulle. Seijasiskon kukkaohjetta kävin vähän vilkaisemassa, mutta taisin innoissani tehdä vähän enemmänkin terälehtiä. Virkatut kukkaset = KYH 17.

 

Sunnuntaiaamuna huomasin Tassun viimeinkin hiffanneen mikä on kissan tehtävä. Vessapolulta löytyi kaks puoliksi syötyä hiirtä! Hiirtä bongaamassa taisi se tuossakin olla. Saman kannon nokassa istui tarkan näköisenä varmaan puoli tuntia ennenkuin singahti turkki hulmuten saaliin perään!

 

Sunnuntaina pääsin viimein aikatauluun kahden aloituksen voimin. Hullua Huivivuotta en ole unohtanut joten KYH 18 = Sirppi-huivi ja lankana LuxusPuffa:

 

Joka puolella hehkutellaan Wollmeisea ja nyt mullakin on sellainen ihan ikioma! Terveisiä sinne Kosken suuntaan… Tästä syntyy Zetor eli KYH 19. Kiinnittäkää erityisesti huomiota hienoihin puikkoihini – terveiset Ihalaiskalle (mulla olis kyllä ollut muitakin mut nythän on tarkoitus HULLUTELLA).

 

Vähän vakavampaa tänään. Olen päättänyt opetella KYHin aikana vähintään yhden uuden tekniikan. Tuplapannulappu on KYH 20:

 

Harjoittelen tällä ja kun osaan niin sitten aloitan kivat tuplalapaset, joiden ohjeen sain joulupukilta. En tiedä mikä tuon systeemin nimi on, mutta siinä neuleen molemmat puolet on samanlaiset, mutta värit menee päinvastoin. Puodissa on myynnissä tuollaisia langanohjureita. Minä kun en ole mikään välineurheilija niin turhakkeena olen pitänyt. Nyt oli kuitenkin hyvä paikka kokeilla ja ainakin tässä työssä se tuntuu olevan ihan hyöhyllinen värkki. Lappua on jo ainakin kahdeksan kerrosta!

 Aloitusten kanssa on tehnyt tiukkaa ja valmistumisia on vielä vähemmän. Jotain kuitenkin.

 

Viikko sitten sunnuntaina aloitettu vauvan kesähattu valmistui perjantaina. Virkkaaminen ei oo mun juttu. Vauvoista en tiedä mitään. Purettu on monta kertaa ja sit taas yritetty. Toivottavasti sopii.

 

Lanka Mandarin Petit, koukku 2, menekki 28 g. Nauhalla voi säätää kokoa. Nauha Salon Napista tietty.

Eilisaamuna virkkasin hätäseen vielä kolmannen kukkasen. Sitten lähdettiin viemään roskista venerantaan… ja musta tuli ihan oikea vandaali!

 

Elämäni ensimmäiset neulegraffitit! Lankana Mandarin Petitin jämiä koukulla 2. Kiinnitys hoitui nippusiteillä (koska ajattelin et niitä on vaikea poistaa ilman työkaluja). Ei kovin nätti tapa mutta… Sunnuntaiaamuna olikin yllättävän paljon liikennettä venerannassa ja minä innoissani kiinnittelin graffiteja paikoilleen sillä välin kun Karvinen yritti näyttä siltä, että me EI olla samaa porukkaa. Ei tarjoutunut ottamaan kuviakaan…

 Tämän puomin eteen pitää pysähtyä päästäkseen rantaan:

 

Tähän mekin vietiin roskis:

 

Mereltä päin tullaan lastauslaituriin:

 

Olipas hauskaa! Toivottavasti kukkaset ilahduttavat myös muita rannan käyttäjiä! Tätä rötöstä olen suunnitellut jo pari vuotta. Myöhemmin pohdin et miks niitä sanotaan neulegraffiteks kun useimmat on kuitenkin virkattuja?

 Tänään väripatojen hiljalleen poristessa sain valmiiksi terät:

 

Lanka: Bamboo Strömpegarn (menekin kerron kun pääsen digivaakan lähettyville), puikot 2½ Knit Pro 15 cm sukkikset.

Luulen selviäväni hullutusaloituksista kunnialla. Saas nähdä miten käy lopussa.

 Loman sademäärät tähän asti:

1.päivä – 19mm

2. päivä- 9mm

3. päivä vain 4mm!

 Ei paha ollenkaan

Mukavaa Juhannusviikkoa teillekin!