Viimeinkin on jotain valmistunutkin. Ihan pientä tosin mutta tuntuu, että nyt on taas päästy vauhtiin...

Teeteen Primaverasta kaarrokejakku pienelle tytölle. Alunperin ohje oli Sublimé Baby Merino Silk DK (ja oliks siinä vielä kashmirkin?):lle (julkaistu mm. vuoden 2009 ekassa Modassa):

Menekki 124 g. Tuo kaarroke se alunperin puhutteli. Tein tällaisen pikkuprinsessalle passelin, kun epäilin aikuisten palmikkokaarrokkeen päätyvän UFOjen joukkoon. Kaunis malli, mutta kaarrokkeen tekemiseen lyhennettyine kerroksineen ja nyppyineen meni yhtä kauan kuin kaikkien muiden osien yhteensä. Lopputulokseen olen tyytyväinen, vaikka tuo väri puhutteli niin, että lanka kulki kässäpussissa koskemattomana melkein kuukauden. Tässä vielä lähikuva:

Kipuapuvyyhdistä jäi melkein puolet sukkien jälkeen ja kun tää "vimeiseen metriin" -tauti on pahana niin jatkoin kämmekkäillä:

Lankaa kului 49g, puikot 2½ ruusut. Alkuun. Tassun hampailta tarkasti vartiomilleni kamalan kalliille ruusupuikoille tapahtui tuon huijauspalmikon ensimetreillä onnettomuus:

Palasin siis tässäkin työssa perinteisiin metallisiin...

Taidan itsekin alkaa uskoa Kipuavun voimaan (enkä nyt tarkoita voimaa katkoa puikkoja). Nyt on puodissani tätäkin myytävänä ja keskiviikkona 18.2. pidetään oikea asiantuntijan esittelypäivä.

Ja jotta postaus loppuisi yhtä kalpeana kuin alkoikin niin pakkohan se on esitella:

EKA TISKIRÄTTINI!

Lanka Ribboo (50%bambu, 50%soija) paino 42 g. Puikot 4.

En raaskitte käyttää. Koristeena on tuossa. Pöydän pyyhkimiseen käytän edelleen vanhaa vihreää Wettexiä...