Kiitos, kumarrus ja tunti onnellista hyrinää...

Olemme saaneet Marilta ja Katjalta mieltä lämmittävän tunnustuksen:

1242420187_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laitamme tämän kiertoon Piikulle ja Andralle, joiden tyylikkäitä ja taidokkaita neuleita ihailen. Ja Tassukin varmasti tykkää teidän langoista...

Alla "toimintaohjeet":

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin, jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa), joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidän bloginsa.
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät saamastaan tunnustuksesta.

Koska sain tämän tunnustuksen Sukka-Marilta, niin lienee tässä yhteydessä olla soveliasta myös julkistaa valmistuneet Karvisen sekunda-synttärisukat:

1242420215_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lanka Hjertegarn Bamboo Strompegarn. Puikot 2½ kunnon metalliset. Menekki 70g.

Kerän vaihtumiskohta on jossain tuon päälimmäisen sukan varressa... Mulle ei koskaan aikaisemmin ole käynyt näin, että raitalangassa olisi joku hässäkkä kesken kaiken... Pitäisköhän reklamoida? Tästä langasta olen tehnyt aikaisemmin jo neljät sukat eikä tuollaista ole tullut vastaan. Onko tämäkin sortti laitettava "ongelmajäteastiaan"? (Vitsi vitsi...)

Huomenna on synttäreistä tasan kuukaus, joten enhän ole lahjani kanssa paljoakaan myöhässäSilmänisku Pitää vaan toivoa, että Karvinen ilahtuu kun nyt tietää varmasti kumpi on oikean ja kumpi vasemman jalan sukka!

Omatkin sukkani ovat jo viittä vaille valmiit. Parin tunnin maratonipuhelu hyvän ystävän kanssa pitkästä aikaa sai puikot suihkimaan ihan huomaamatta. Ja kyl oli terapeuttistakin!

Huomenna töiden jälkeen mökille. Luvataan niin hienoa ilmaa, että palaamme ihmisten ilmoille vasta maanantaiaamuna. Nyt sit mietitään et uskalletaanko laskea verkot vai ei...

Aurinkoista viikonloppua!