Kiitos edellisen kirjoituksen rohkaisevista ja hauskoista kommenteista!
 
Koen olevani bloggaajana onnekas – en muista koskaan saaneeni ikäviä, moittivia tai väheksyviä kommentteja tänne Susun Silmukoihin. Tämä on yksi blogimaailman herkuista – kannustusta ja tukea löytyy kun sitä eniten tarvitaan. Ja sitähän tarvittiin eilisen jälkeen… Ja toivon tosissani, et joku sai mun virkkauksista hyvät naurut. Jos ei niin itse ainakin!
 
Mulla on tapana puhella muille et ”ihminen oppii just sen minkä haluaa”. Tossa lauseessa on vinha perä – esim. mä en ole koskaan oppinu käyttämään videoita (niit mitä oli ennen kaikenmaailman tallentavia digiboxeja) ku asia ei kerta kaikkiaan ole tärkeä tai kiinnostava. Osaan kyllä käyttää ruuvimeisseliä tai moottorisahaa jos on tarvis. Jos me koko ajan hoetaan itsellemme et ”en osaa” ja en opi” ni just näin tapahtuu. Alitajunta uskoo sen, mitä me sille syötetään. Jos taas puhutaan itsellemme et ”kyl tää täst” ja ”tää tulee onnistumaan” ni meidän alitajunta uskoo sen ja auttaa onnistumisessa. Ja ystävät ja kylänmiehet tai –naiset tai blogiystävät auttaa, opastaa ja kannustaa.
 
En edelleenkään tykkää virkkaamisesta mut kyllä mä siitäkin hommasta selvisin. Ensin opettelin sen pallukkasilmukkapatalapun perinteisen pyöreän version ja sitten tein sen neliskanttisen. Kun lukee ohjetta ja vielä noudattaa sitä sana sanalta niin johan reunat oikenivat:Lanka: teetee pallas, koukku 3,5 mm. Menekki näihin ja eilisen surkeaan esitykseen yhteensä 61g.
 
Ja eilisiltana virkkailin parit eriparisille ja nekin näyttää ihan hienoilta:Lanka: Sandnes Mandarin Petit, menekki 44g yhteensä, Koukku Knit Pro Soft Grip 2,5mm (paras koukku ikinä).

Pyöreään pallosilmukkapatalappuun ja näihin kukkalappuihin löytyy Patalappuja à la Carte -kirjasta. Neliskanttisen (ja muitakin ohjeita) saat teeteeliikkeistä patalappuviikon aikana.
 
Otsikko on hiukan yliampuva, mutta itse olen tosi ylpeä saavutuksistani ja valmiina patalappuviikkoon.
 
Flunssa vaan pahenee päivä päivältä, joten olen päättänyt lopettaa virkkaamisen toistaiseksi ja parantaa itseni puikoilla. Neuloessa voi lukea blogejakin….