Olen varmaan neulojana poikkeustapaus kun musta tuntuu et on se vaan nii hyvä juttu et välillä on kesä! Kesällä täällä syntyy silmukoita paljon enemmän ku talvella… Yksi viime kesän hullutustyö sai eilen julkaisuluvan uuden Modan ilmestymisen myötä. Modassa malli 1 on kaunis valkoinen, minun koeneulomukseni iloisen oranssi:

 

Lanka teetee elegant (50g=500m, 75% villa, 25% silkki), puikkoja en puista ja menekki oli jotain vähän toista vyyhtiä. Mallin suunnitteli Lankakauppa Heinin Pia ja minä sain taas kunnian neuloa ohjeen läpi ennen julkaisua. Tarkemmat speksit löytyy klikkaamalla TÄTÄ Kyh-postausta. Joo – mulla on noita nyppyjä vähemmän kuin lehdessä olevassa mallissa…

 

Talvellakin neulon jotain. Harvakseltaan valmistuu neuleita, muttä tänään sentään yksi pikkuinen:

 

Lanka teetee Helmi. 100% merinovilla, 50g=200m. Puikot nro 3 ja menekki 133 g yhteensä. Molemmista väreistä alun toista kerää. Lankaa jäi juuri kivasti ohjeen tossuihin ja luulen että myssykin tulee jämistä. Ohje teeteen verkkolehdestä nro 2/2011. Jos et oo vielä tilannut itsellesi verkkoneulelehteä niin se käy ihan helposti. Klikkaat vaan tästä ja tilaat. Lehti on ihan ilmainen!

Huomenna torstaina vietetään teetee-neulepäivää kaikissa teeteeliikkeissä. Niin myös The Lankakaupassa Anjalinilla Salossa. Kannattaa tulla poikkeamaan – kaikki teeteelangat miinus 20% vain tämän yhden päivän! Jos mä hamstraisin niin hamstraisin varmaan primaveraa (nettilehdes on tosi monta tyylikästä mallia ja kässylehden Estelleenkin se kävis) ja alpakkaa vyyhdeilla (kesän värjäyksiä varten) ja lumi-lankaa (vaan siks ku se on niin ihanaa ja kevyttä ja silti lämmintä ja siit saa ihania pitsihuiveja) ja pallasta (ku sukkalankaa tarvii aina) ja helmiä (koska vauvaneuleita on niin kivaa tehdä) ja aureaa (koska pitää olla joku ihanuus, jota voi vaan silitellä ja hiplata) ja taigaa, (koska se on niin unelmanpehmeää, paksua ja normaalisti aika hintavaakin) ja  eleganttia (ihaniin pitsiunelmiin) puhumattakaan cacaosta (joka ei pistele ja on kevyttä ja lämpöistä ja vyyhdistä riittää ja riittää ja riittää). Ja onhan teeteellä oma röyhelökin – sambastakin miinus 20 vain huomenna!

 Hyvää naistenpäivää!