En enää muista kuka viisas on sanonut että on tärkeää haaveilla. Varmaan monikin. Joka tapauksessa olen täysin samaa mieltä asiasta. Kun elämässä on oikea haave (tai tavoite tai unelma tai miksi sitä nyt kutsutaankin) niin elämän risteyskohdissa alitajunnan avustuksella tekee juuri niitä valintoja, jotka johtavat kohti haaveen toteutumista.

Oma haaveeni toteutui kymmenen vuotta sitten 15.2.2002. Minusta tuli lankakauppias. Muistelen menneitä vuosia ja tuntuu ihan uskomattomalta, että siitä on kulunut niin kauan. Tuntuu ihan eiliseltä…

Yksin en olisi tätä aikaa pärjännyt. On kiitosten aika.

 

Tämän kukkasen ojennan teille – kaikille asiakkailleni, jotka olette mahdollistaneet sen, että huomisesta torstaista lauantaihin juhlitaan The Lankakaupassa 10-vuotissynttäreitä!

Ja vanhemmilleni. Ilman teidän tukeanne ja rohkaisua ja ”potkujanne” en olisi mitenkään pärjännyt. Olette olleet tukemassa, auttamassa, kannustamassa ja myötäelämässä kaikki päivät. Varsinkin ne, jolloin mieli on ollut maassa ja myös kaikki ilon ja onnistumisen hetket.

Ja Blogikuvaaja Karviselle (no et sä kukkasista piittaa mut hali ja pusi ja lasi punkkua joskus). Kuskaukset, korjaukset, lauantaiset kaupassakäynnit ja kaikki tuki. Puhumattakaan et sun pitää aina pistää nokkas kaikkeen mikä ei sulle tippaakaan kuulu kun ajattelen ääneen… Ja parin päivän päästä huomaan et niis kommenteis voi olla joku järjen hiven. Huono omatunto on kun tiedän sun jäävän usein lankakaupan jälkeen kakkoseks.

Puhumattakaan Blogikissa Hassu Tassu Kissasesta, jota lahjon pitkien päivien jälkeen possun sydämellä… Kuka voisikaan olla parempi laadunvalvoja?

 

Alpakkalanka tässä testattavana. Testi on niin ankaran vauhdikas, että tarkempaa kuvaa ei saa... 

Kiitokset myös sulle Ida-Maria. Viime kesän aikana ja jälkeen olet ollut korvaamaton apu ja tuki. Ihan tosissani jo mietin miten tässä selvitään kun ne työssäoppimispäivät jossain vaiheessa loppuu. Ja oikeasti luulen, ettei mulla viime aikoina ole ollut enää paljon annettavaa. Toivottavasti sulle on käynyt samoin kun mulle – asiakkailta olen oppinut paljon!

Koska kymmenvuotias on lähellä teini-ikää niin saas nähdä miten tässä käy. Tuleeko minusta entistäkin teräväkielisempi ja hankalampi? Ainakin toimittajat ovat jo tottuneet kiukkuiseen ja hankalaan kauppiaaseen...  

Ja…lisää kukkia:

 

Tämän anopinjakkaran sain Paulalta ennen Joulua. Anopinjakkaralle istutetaan kaikki puodin hankalat asiakkaat. Vielä ei ole ollut tarvetta 

Lähes alusta asti puodissa ollut rahapuu on hengissä. Kitukasvuiseltahan tuo näyttä, mutta ihan selvästi elossa. Kertoo kait sen, että laskut saadaan juur ja juur maksettua ja kissalle sapuskat. Muuta en kaipaa, sillä unelmien työ, perhe, ystävät ja hyvät asiakkaat - siinä kaikki mitä tarvitaan!

 

Yrittäjän elo on välillä kaikesta huolimatta aika yksinäistä. Siks on hienoa, että löytyy vertaistukea. Pian suunnittelema lapsen villatakki valmistui jo heinäkuussa KYHinä:

 

Tämän ennen julkaisemattoman neuleeni suunnittelija on oma vertaistukeni Pia Kaukinen Lahden Lankakauppa Heinistä. Ohje löytyy teeteen verkkolehdestä nro 2 ja lanka on teeteen taigaa. Jos et ole vielä tilannut lehteä, niin klikkaamalla tästä onnistuu. Lehti on ihan ilmainen… Kiitti Pia – kivoista ohjeista, joita olen saanut koeneuloa ja vertaistuesta sähköpostin kautta. Pahoina päivinä ollaan sähköpostilla purettu mieltä puolin ja toisin – ei oo sit tarvinnu asiakkaille rähjätä Kukkasia sullekki! 

Torstaista lauantaihin puodissa vietetään 10-vee synttäreitä. Lankatarjousten ja tapahtumien parissa. torstaina vieraanamme Sirpa Stark Tekstiiliteollisuudsta. Luvassa mm arvontaa ja neulomista puikoilla ja ilman. Lauantaina saatte tavata livenä ystäväni Neulefriikki Piikun. Tyksin Sytomyssykampanjan organisaattorin ja monien kivojen mallien suunnittelijan. Ja pientä purtavaa on tehnyt Äiti, joka on mukana isän kanssa perjantaina.

 Tervetuloa aloittamaan toista vuosikymmentä kanssamme!