Viime viikon lopulla me Idan kanssa laiteltiin puodin hyllyihin kesää. Uusia kesälaatuja ja uusia värejä vanhoihin tuttuihin tulla putkahtelee puotiin harva se päivä!

Ihan ku aurinko olis muuttanut puotiin sisällekin:

Iloiset kesävärit valtaavat hyllyjä

Talven lankoja ja värejä pakataan puodin takahyllyjen peränurkkaan.

Puikot huutelevat uusien lankojen ja mallien perään. Muutama kevään uusi mallilehtikin on jo ilmestynyt. Mm Sirdarin uusi Baby Bamboo -lehti, Sandnesin Mandarin Dame ja Sublimén Egyptian Cotton (uusi laatu) ja Tussah Silk (viime vuoden suosikki, joka on saanut uusia värejä).

Mut niin kuin kevätsiivouksessa aina - hyllyistä löytyy kaikkea muutakin. Poistuneita värejä, poistuvia lankalaatuja, harkitsemattomia hankintoja... Tänä vuonna niitä löytyikin yllättävän paljon! Onkohan lankafriikki kauppiaskin tilaillut pitkin talvea lohtulankaa pimeiden päivien ratoksi? Eli suomeks sanottuna Anjalinin kuuluisat ongelmajäteastiat tulvii taas yli äyräiden! Siellä on lankaa suunnilleen 1500 kerää. Hyvillä alennuksilla, suurin osa puoleen hintaan ja jotkut melkkest ilmaisia! Lista alelangoista löytyy klikkaamalla TÄSTÄ. Nopeat saa parhaat päältä