Kerran kesässä pitää käydä aamukahvilla Salon torilla. Meinas tulla kiire, mutta torstaiaamuna ehdittiin poiketa kupposella. Karvisen lähdettyä töihin minä jäin maleksimaan torille… Tuttujakin tapasin.

 Illalla töiden jälkeen oli pakko käydä tutustumassa Crafts and Design –tapahtuman tarjontaan. Sieltä ostettiin Tassulle tuliaisia.

Ja olihan ne mieleisiä:

 

Kissanminttukala sai kyytiä...

 

Vielä seuraavana aamunakin sitä pidettiin hyvänä.

Illalla lähdettiin koko ”perheen” voimin kävelylle rantaan. Tarkoitus oli nähdä laivoja. Tassu tapasi kesän jälkeen taas vanhoja tutuja:

 

Jokisuistossa oli paljon porukkaa. Me tähyiltiin josko näkis laivoja mutta musta tuntuu, että Tassu varasti aika monen muun rannalla kulkijan huomion

 

Eilen tultiin taas tänne saareen. Vähän oli kiirekin kun Ellu odotteli jo Myllykylässä portin takana. Onneksi noudatettiin nopeusrajoituksia, sillä Merivartioston pojat päättivät toivottaa meille hyvää elotuliviikonloppua… Nopeus oli kohdallaan, pelastautumisvälineet ja sammutin asianmukaisia ja veneen paperit kunnossa. Eivät edes puhalluttaneet vaan toivottelivat vaan hyvää viikonloppua. Sen verran jännittävä tilanne kuitenkin oli etten älynnyt edes kameraa kaivaa esille! Siispä tässä yksi kuva torstai-illan kävelylenkiltä:

 

Samoissa merkeissä jatketaan tänään.

 Hyvää viikonloppua!