Marraskuu alkoi ja tuntuu, että se on kaikkein ankein ja pimein aika koko vuodessa. Viime vuonna ainakin meillä Turku-Salo-linjalla koko talvi oli yhtä marraskuuta ja minä jo kauhulla pelkään, että tästä talvesta tulee samanlainen… Minähän tein sen positiivisuuspäätöksen viime viikolla, joten pitää tästäkin etsiä nyt SE JUTTU, joka pitää mielen virkeänä… Enää 48 päivää ja sit päivä on yhden minuutin pitempi!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Onhan tässä kuussa muitakin mukavia asioita… Uusi Modalehti ilmestyi eilen ja tällä kertaa tarjouslankoja on oikein kaksin kappalein!

 2036048.jpg

Teeteen ihanaa ohutta Alpakkalankaa saa 5 kerää kahdella kympillä.

 

 2036047.jpg

Sublime Organic Merino Wool DK on 15 %:n halvennuksessa. Meidän putiikistä löytyy tällä hetkellä nämä neljä utuista sävyä:

 

Alpakkaan olen jo tutustunut viime vuonna ja voin totisesti suositella! Myös asiakkailta on tullut kiitoksia. Lanka on sopivan ohutta eikä pistele. Ja ihanaa neuloa. Tämä Sublimé ei vielä ole päätynyt puikoille edes mallitilkun verran, mutta kerä tuntuu halattavan pehmoiselta. Lisätietoja tästä langasta päivittelen illalla jahka pikkuinen Corollani on talvirenkaissa!