Pikainen raportti viikon KesäYön HullutteluistaYstävää odotellessa.

Mulla tuo tärkeysjärjestys muuttuu näköjään noiden "työ"töiden mukaan. Maanantaina sain tiedon, että kauan odotetut Noron Sekku-langat ovat viimeinkin tulossa! Tuli kiire tikutella valmiiksi Multnomah. Tämä on siis KYH 11 ja samalla Hullun Huivi Vuoden 15. huivi.

Vielä viime silmukoilla näytti tosi pieneltä ja surkealta, mutta pingotus muutti asian ihan toiseksi! Vielä eilisaamuna yks tekeleen nähnyt asiakas totes et ""Jaa teet sit huivia jämälangasta". OU NOU!

Ihana tykkään mä! Lanka oli tosi kivan ohuenohutta ja mukavaa neuloa. Tähän huiviin meni melkein koko kerä eli 46 g. Puikoilla 3 tikuttelin. Ja kuten Norot aina - värimaailma oli yllatyksellinen. Ja nyt on lankaa myös Anjalinilla. Viittä eri väriä.

Noro Sekku: 50% puuvillaa, 17% polyamidi, 17% villa, 16% silkki. 50g=420m. Hinta 12,55 eur/kerä. Toi mun huivi on neulottu tuosta oikeanpuoleisesta väristä.

Hän, joka neuloo mopsien kanssa lähti kanssani Hulluttelemaan. Tänään kauheassa helteessä hiki päässä ja aikamoisten manailujen jälkeen...

FANFAAREJA! Kantapää on valmis! Ihan varmasti se saa parin ennen heinäkuun loppua.

Kaikki, jotka hänet tuntee, tietävät, että tämä kantapää on suuri saavutus hänelle, joka neuloo toinen toistaan hienompia nuttuja mopsien kanssa vaikaa kuinka monta vuodessa

Minäkin olen pari kantapäätä tässä "konsultointisessioiden" aikana tehnyt, mutta puodissa Ida harjoittelee erilaisia tekniikoita. Tänään oli vuorossa varrasvirkkaus:

Kohta lähdetään yli tyynen virran hakemaan hyvää ystävää viikonlopun viettoon. Samalla tarkistetaan graffitien tilanne. Ainakin aamulla ne olivat paikoillaan. Viikonloppu vietetään (yllättäen) mökillä. Vähän töitä, vähän neulomista, paljon aurinkoa, ystävän seuraa, saunaa, uimista ja kesän eka kanttarellisoosi huomenna!

Ihanaa viikonloppua teillekin!