Otettiinpa Tassun kaa varaslähtö viikonloppuun jo perjantaina, vaiks edessä oli viimeinen lauantaityöpäivä ennen koko kesän kestävää lauantailomautusta. Vastassamme oli Saku:


 
En sit alkanut sitä pussailemaan, vaikka ei sitä tiedä minkälaisen prinssin olisin helluntaiheilakseni siitä saanut… eikä pussaillut Tassukaan, joten Saku Sammakko lienee vieläkin hengissä.
 
Maailma oli täynnänsä siitepölyä, eikä luvattua puhdistavaa sadettakaan tullut. Grillikäpälät sai lauantaina uuden funktion siitepölysuojina:
 
Huomatkaa hieno mukisuojukseni… Jossun käsialaa ja käytössä aina mökillä.
 
Helluntaita vietin ihan tutun helluntaiheilani Karvisen kanssa. Käytiin aamu-uinnilla ja syötin ekan kerran aamupala ulkosalla. Sen jälkeen olikin ihan tavanomaisen "romanttinen" meininki eli rakot kämmenissä pilkoin kuusen oksia ja illan suussa sekoitin 150 kg sementtiä… Ei siinä ehtinyt edes auringonlaskua kuvaamaan. Onneksi sentään ennen pimeäntuloa:
 
Helteet ohi tältä erää. Hurraa!
 
P.S. Jos joku ei oo vielä huomannu niin viikonlopun silmukkaluku oli pyöreä nolla. Viime kesän kasvivärjätyt on saaressa ja niille suunnitelma olemassa… Ehkä jo ensi vuonna saan uuden veden/tuulenkestävän mökkivillapaidan?
 
P.S. 2: Kalaonni on kääntynyt, mut saatiin sentään päivän ruoka