Torstaista perjantaihin vietetään taas synttäreitä Lanka- ja käsityöliike Anjalinilla!

 

Tarkoituksenani oli pistää puoti kokonaan uuteen uskoon ennen sitä. Suunnittelin, heiluin mittanauhan kanssa ja hain netistä sopivia hyllyratkaisuja. Perjantaina lähdettiin Ikeaan hyllykaupoille… Vaan kuinkas kävikään? Juuri se MUN hylly oli loppu ja lisää tulee vasta ensi viikolla. Joku fiksumpi olisi senkin asian voinut tarkistaa netistä etukäteen… Harmitti niin et melkein pääsi itku! Varsinkin kun olin jo tehnyt tilaa uudelle hyllylle ja kauppa oli kuin pommin jäljiltä! Pommin jäljet saan jotenkin siistittyä huomiseen mennessä.

 

Tässä viikon aikana olen kuitenkin tullut siihen tulokseen, että vaikka mulla olis hyllyjä miten, niin aina joku lanka löytyy epämääräisestä korista lattialta! Mutta mä en luovuta! Siispä synttäritarjouksessa on kaikkia ISOJA lankakeriä! Klikkaa tästä niin näet tarjoukset.

 

Muutama kesäinenkin tulokas on jo rantautunut puotiin…

1298456048_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Perjantaina Puffalan Tiina tulee kymmenestä eteenpäin esittelemään ihania käsinvärjäämiään Puffa-lankoja. Sukkapuffaa on ollut puodissa jo aikaisemminkin, mutta tällä kertaa saamme tutustua kaikkiin muihinkin Puffalankoihin! Odotan innolla saavani halailla Pupupuffaa (angoraa, merinoa, nylonia) ja Mohair-Sukka-Puffaa ja ylellisiä luksushuivilankoja, joista varmaan löytyy mullekin jotain innostavaa HHV:een. Tiinalla on mukanaan myös Sonett-villanpesuainetta ja –hoitoainetta esim. villavaippahousujen lanoliinikäsitelyyn. Mielenkiintoista saada kuulla lanoliinin käytöstä. Itselleni se on ihan uusi asia! Ja mitä muuta? Se jääköön yllätykseksi – mitä kaikkea voimmekaan odottaa naiselta, joka keksi Kesäyön Hullutuksen. Tulkaahan katsomaan!

 

Torstaina biletetään muuten vaan. Äiti on leiponut, mutta EI luvannut pitää frillahuivilangan neulomisen työnäytöstä vaikka on jo neulonut kaksi huivia!  Sen sijaan lauantaina Varsinais-Suomen Sytomyssykeräyksen ja Sukkiskeräyksen organisoinut Neulefriikki Piiku lupasi näyttää miten solmuun voikaan saada langat ja puikot kun neuloo kahta sukkaa yhtä aikaa piiitkällä pyöröpuikolla! Illalla on muuten taas sukkakurssi – minä rimanalittaja menen kurssille kymmenensenttisillä sukanvarsilla.

 1298457330_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Synttäreillä toivoisin sinun vastaavan asiakaskyselyyn. Mielipiteesi on tärkeä, jotta voisin parantaa palveluani ja tuotevalikoimaani vastaamaan juuri sinun odotuksiasi. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan…mitäs muuta kuin lankakaupan lahjakortteja! Arvontaan osallistumiselle ei ole ostopakkoa, mutta vastauspakko on.

 

Muutaman seinän takana olevan naapurini Studio Revalin Kati on innokas neuloja. Kati antoi 12 kpl 10 euron lahjakorttia jaettavaksi suuria synttärilankahankintoja tehneille Studio Revaliin. Lahjakortin voit käyttää kampaamopalveluihin tai vaikkapa ripsien pidennykseen!

 

Tervetuloa!