Olipa kerran…. Kerä Tovea…Pussi Kool Aidia…Ohjeet…Innokas kokeilija…

Nämä kun sekoitettiin yhteen niin piti tulla jotain tosi hienoa…ja tää tuli:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1239958.jpg

Ou Nou!

 

No kun kerran oli tuhottu kerä hyvää lankaa niin pitihän siitä tehdä jotain. Ilun balleriinoista on yksi jos toinenkin kohissut, joten päätin tehdä oman kokeiluni. Jos nimittäin menisi pieleen niin eipä olisi iso menetys. Olihan lanka jo kertaalleen pilattu!

 

Energian säästöstä on kohistu viime viikkoina niin paljon, että pelkkiä balleriinoja ei voi yksinään pesukoneessa pyörittää. Pääsiäinenhän on tulossa ja pääsiäiskana (Malli Sandnesin joululehdestä 0613) teki seuraa balleriinoille. Molemmat tuotokset olivat kamalan näköisiä – eli toinenkin kerä hyvää lankaa on hukattu… Onneksi kanan koristukset oli peruja joulutontuista. Muuten olisin hukannut seitsemän eriväristä kerää Tovea!

1239959.jpg

 

Pesukoneen pysähdyttyä nostin koneesta nämä ja taas kerran muistin miksi huovuttaminen on ihan kivaa! Kaikki muhkurat ja epätasaisuudet tasoittuvat ja tuotos "pehmenee" siedettäväksi!

 

1239960.jpg

 

Tuli mieleen ne naistenlehtien muuttumisleikit – niissähän on aina aluksi joku kalpea ihminen roikkuvine hiuksineen ja vatsoineen ja lopussa häikäisevä kaunotar!

 

Kysyn vaan! Miksi ei minulle ole olemassa pesukonetta? Hyppäisin vaan siihen ja antaisin koneen jyllyttää vähän yli tunnin ja kas kummaa: Ulos koneesta tulisi siloinen, pehmoinen Susu, jonka selluliittimuhkurat olisivat silinneet siedettäviksi ja joka olisi vielä kaiken lisäksi 20-40% kutistunut?

 

Kysyn vaan!