Johonkin on hävinnyt taas kokonainen viikko! Montaakaan silmukkaa ei Susu ole viikon aikana saanut aikaan. Pitäisiköhän minunkin vaihtaa blogille uusi otsikko kuten eräät?

Töissä olen kuluttanut aikaani inventoimalla kankaita, kavanatöitä, poppaakuteita sun muuta ja pähkäilemällä syksyn ennakkotilauksia. Minkälainen lanka mahtaakaan kiinnostaa ensi syksynä? Joka vuosi joku tunne osuu kohdalleen ja monta muuta menee ihan päin seiniä. Viime vuonnakin totesin siitä pompulalangasta että "vain mun kuolleen ruumiini yli" ja miten suosittua se sitten olikaan! Inventaarin seurauksena tulee luonnollisesti taas kesän alennusmyynti... Lista muuttuu vähän väliä kun jotain häipyy ja uutta laitetaan tilalle.

iltaisin on ollut jotain muuta tekemistä ja silmukat on vaan jääneet syrjään. Tässä tämän viikon aikaansaannos:

1243619501_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kukkasen sain ystäväni äidiltä kun hän päivällä poikkesi ohikulkumatkalla puodissani. Olivat matkalla Keravalle! Miten se Kerava on tänä keväänä niin suosittu? Toiset menee sinne tarkoituksella ja toiset taas eksyy vahingossa... Kesäinen juoma on eilisillan projekti eli raparperimehua. Herkkua äidin ohjeen mukaisesti!

Huomenna on edessä viimeinen lauantaityöpäivä ennen syyskuun alkua. Sen jälkeen alan noudattamaan omien YT-neuvvottelujeni "kesälauantailomautuksia". Kun on 9 kk vuodesta töissä kuus päivää viikossa niin 20 tuntia lisää viikonloppuun tuntuu ihan oikeasti lomalta!

Osaisikohan joku kertoa mulle miten tällainen kaunokainen saadaan pysymään hengissä edes muutama viikko?

1243619535_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näiden ihanien - vielä hengissä olevien - kellojen kanssa toivottelen kaikille kesälaitumille kirmaaville ja koulunsa päättäville hyvään kesää ja muillekin lämpöistä viikonloppua!

Susu